Álom.net

2009.10.26. 23:57

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regina az iskola legszebbje, többszörös bálkirálynő, a pompon csapat kapitánya és a kosárcsapat irányítójával jár. Mindez szertefoszlik, amikor kicsapják az iskolából. Az új suliban nehéz a beilleszkedés, Regina nem sejti, mekkora kihívások előtt áll...


Koppintás, másolat, utánzat. Késő van, nem találok több szót ezekre a kifejezésekre. De remélem azért nagyjából értitek. Hungarian Hajrá Csajok! Lehetett volna ez is a címe. Egy csomó jelenet megszólalásig hasonlított az amerikai verzióra. Kivéve, hogy elődje szórakoztató és a koreográfia is profi szintű. Nem is tudom minek akart indulni ez a film, a sok koppintással és a gyenge színészi játékokkal. Kb 50 milliószor mutatnak benne fenekeket, többnyire a főszereplőjét. És engem is már csak a jó csajok tartottak a képernyő előtt. Erőltetett párbeszédek, ahol érezni, hogy csak a betanult szövegét mondja el. Azta de szánalmas volt. Le rítt róla, hogy nyugatinak készül a produkció; de ehelyett csak egy vicc lett belőle. Egy selejt a magyar filmgyártásból. Viszont sok szinkronszínész játszott benne és tök jó volt arcot látni az ismert hangokhoz. Az Apám beájulna milliószor jobb volt, ugyanis stílusában csak ahhoz tudom hasonlítani. Reméljük nem lesz több ilyen.

A csúcs: LBM - Legjobb barátnők mindörökké
A legalja: Ki se derül ki az Álom.net.

A film: Gyenge

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr811477758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása