Zombieland

2009.11.04. 19:03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy vírusnak köszönhetően zombik lepik el a Földet. Viszont vannak túlélők is. Ők éppen Los Angelesbe tartanak és próbálják túlélni a szörnyűséget...

Hát nem is szól többről a film. Viszont nekem nagyon bejött. Ahhoz képest, hogy a történetét tényleg leírtam három mondtatban, a film teli van okosságokkal és sokféle újdonsággal. Pl vannak szabályok... Ezek mindig előjöttek a film során és az számomra akkora pluszt adott neki... Nevezzétek horrornak, de csak egy csipetnyit az. Road movie inkább. A nevetés sem marad el, úgyhogy vígjáték mint stílus is feltűnik a produkcióban. És így ez a három stílus ötvözete egy különleges hangulatú filmet tár elénk. De vegyük ezt jó értelemben. Szerintem ha megkapja a szinkront, mégnagyobbat is üthet majd. Zombielaaaand !

A top: Nem sírtam ilyet a Titanic óta.
A legalja: Gyenge történet. De el van nézve :D

A film: Ütős!

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr521500697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása