Jennifer és Needy gyermekoruk óta elválaszthatatlan barátok. Egyik bulin leég a klub ahol éppen szórakoznak. Jennifernek nyugalmart nyújt egy pár srác. Napokkal később a lány teljesen megváltozott, ráadásul bizarr gyilkosságok kezdődnek a városban...

Megan Fox hölgyeim és uraim! Végre egy olyan szerep amiért nem azért tették be mert csinos. Sőt mi több a filmben sok helyen még csúnya is. Bár a szerepéhez megint nem kellett valami nagy színészi tudás, ellenben a másik főszereplővel, Amanda Seyfrieddel. Na ő aztán elég komoly alakítást nyújtott. És akárhogy is van agyonreklámozva a film Megan Foxxal, Amanda körül forog a történet: amiről csak annyit, hogy megint ötletes kis darab. Tinihorror, így ügyelve lett a "nemtúl vérességre". Viszont nekem olyan sötét hangulatúnak tűnt. Le is húzott.

A csúcs: Zombitch !
A legalja: ezt most passzolom

A film: Ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr881521574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása