A második világháborúban náci skalpokat gyűjt egy csapat, akiket úgy hívnak: Brigantik. Filmpremier készül Párizsban, melyen a Führer is ottlesz. A brigantiknak így egy jó lehetőség nyílik mellyel lecsaphatnak a náci vezetők színe-javára...

 

Tarantino. A megszokott formáját hozza, csak most kevesebb vérrel. Ugye ismerjük már, hogy filmjei fejezetekre osztódnak. Ezúttal sincs másképp, bár most ezek a fejezetek nagyon el lettek húzva. Volt amikor csak üres és felesleges fecsegés ment hosszú percekig. Viszont a párbeszédek nagyon ütöttek, ahhoz képest, hogy unalmasak voltak. Az idő és a hely valós, a történet kitalált. Aki nem szereti Tarantino filmjeit, vagy valami jó kis háborúsra vár, meg se nézze. Szerintem a rendező eddigi legrosszabja ez. Jöhetne inkább a Kill Bill 3!

A csúcs: sok helyen állati jó operatőri munka
A legalja: unalmas fejezetek

A film: Ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr41589523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása