Ellopnak négy újonnan kifejlesztett nanofegyvert. A világot így globális pusztulás fenyegeti. A G.I. Joe nevű titkos katonai szervezet feladata visszaszerezni a robbanófejeket, megakadályozva ezzel a pusztítást...

 

Mostanában nagy divat lett a 80as-90es évek játékait mozivánszonra vinni. A G.I. Joe is ennek esett áldozatul. A Hasbro ha így halad lassan eladja az összes játékának a megfilmesítési jogát. Na de mindegy. A filmről: Elég jóra sikeredett. Bár többször azt éreztem, mintha két stáb forgatta volna a filmet. Az egyik percben gagyi animációs jelenet, mint egy szar TV-filmben. A másikban meg mintha egy profi stáb állt volna össze egy hibátlan akciójelenetre, ami ráadásul teljesen élethű.Ezért ilyen egyszer fent, egyszer lent volt számomra a film. Mondjuk összhatásban ütött. Néhol azért kicsit túlzás volt. De meglehet szokni. Kiváló szereplők, Channing Tatum, Marlon Wayans, Dennis Quaid... Ezek közül Wayans muzsikált a legjobban. A történet lehetett volna jobb is, a végén az a víz alatti csata nem nagyon jött be. És a szinkron is hagy kivetni valót maga után. Amúgy meg egy erős darab és szerintem lesz folytatása is... Lessétek meg!


A csúcs:
-Annyi esély van megtalálni a bázist, mint egy tűt a bányában!
-Szénakazal!
-Jahh, bocs. Szénakazlat a bányában.

A legalja: itt-ott gagyi számítógépes jelenetek

A film: Ütős!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr631437551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása