Walter Garber a New Yorki metró egyik forgalomirányítója. Nyugodtan végzi a munkáját egészen addig, amíg egy terrorista csoport el nem rabol egy szerelvényt. A csoport túszokat ejt, majd követelésekkel állnak elő, ezzel Garbert is belevonva a drámába...

 

Tony Scott előhúzott a 70es évekből egy filmet és azt remakelte. Sajnos nem láttam az eredetit, így nincs viszonyítási alapom. De ha magában nézem a filmet, akkor egy erős közepest kap. Miért is? Egy sima túszejtő film és csak az ok benne az érdekesség (na azon tényleg leesett az állam). Ha az okot megváltoztatnánk, még 6 millió ilyen történetű filmet lehetne csinálni. Halvány mellékszálak, amire különösebben nem nagyon térnek ki. Gyenge zene, lerágott történet. Amúgy fasza volt. Egyszer meg lehet nézni.

A top: Garber egyenesen a terroristák karjaiba indul. Mikor talán utóljára beszél a feleségével, a neje csak annyit mond: Ha végeztél, hozz egy gallon tejet!

A legalja: nem láttam ilyet

A film: Ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr681445307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása