A perfect getaway

2009.11.11. 00:14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hawaii kitűnő célpont a nászutasok számára. A sziget egyik fő látványossága egy gyönyörűséges partszakasz ahová elég nehéz az eljutás. Mindezek mellett egy gyilkos házaspár is ólálkodik a környéken. Így a kaland drámába torkollik...

Na végre van egy csöpp időm írni... Szóval ezzel a filmmel úgy esett meg, hogy valamelyik este elkezdtem nézni, majd unalmasnak találván kikapcsoltam. Másnap majd bekapcsoltam, hogy hátha azért valami kikerekedik belőle. És így is lett! Kegyetlen nagy fordulatot vesz a film, majd felvesz egy ütemesebb tempót egészen a végéig. Bááár a fllm elmehetett volna egy rövid filmnek, mert a lényeges rész csak az utolsó 30 percben kerekedik ki, Nagyon ütős színész gárda: Timothy Olyphantot egyenesen imádom, Steve Zahnt jó volt látni komoly szerepben és Milla Jovovich is mondhatjuk, hogy visszatért. Nem lövöm le a poént, hogy mi történt, de nagyon leesik az ember álla. Teljesen félrevezet a történet. Már ettől szerintem megéri megnézni.

A csúcs: Amikor kiderül ki a gyilkos.
A legalja: Tök unalmasan indul

A film: Ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr571516950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása