Seann William Scottnak nem kellett sokat megdolgozni a sikerért, hamar az ismert nevek közé férkőzött. Paul Ruddnak viszont annál inkább. Többször kellett már bizonyítania hogy elismerjék. Úgy gondolom mostanra nyugodt lehet, hiszen már beletartozik a mondernkor nevettetői közé. Bár ebben a szerepében egy komor fickót alakít, tehát a film nevettetős része ismét "Stiflerre" maradt.

Danny és Wheeler energiaitalt népszerűsítenek. Egy szép napon Danny-t barátnője elhagyja, de ha nem lenne ez elég letartóztarják őket. Az ítélet szerint ülniük kéne, de közmunkára ítélik őket. A munka nem más, minthogy gyerekekkel foglalkozzanak, akikre nem érnek rá a szüleik. Danny nem valami életvidám, egy zárkózott szerepjáték kedvelő gyermeket kap. Wheeler a nőfaló, pedig egy problémás kezelhetetlen kölyköt. Így aztán elgondolkodhatnak: lehet hogy a börtön jobb döntés lett volna...

Két ekkora színész egy szórakoztató vígjátékban. Hozták a formájukat. De nem hagyhatom szó nélkül Jane Lynch alakítását sem, mert ő is odatette magát. Ismerős arcként feltűnik még Elizabeth Banks. Az alaptörténet jó, végig nevettem a filmet, annyira jó volt. Szinkronban ütni fog, az tuti. Többször nézős!

Teteje: Hazaviszik Ronnie-t és a kissrác egy óvatlan pillanatban lekever Wheelernek egy sallert.
Legalja: A király

A film: Kötelező!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr52982269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása