Pomponsrácok (Fired Up!)

2009.07.14. 13:42

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shawn és Nick élete a csajok. Pontosan kidolgozott terveik vannak a meghódításaikra, vagy akár a menekülésre. Megtudják, hogy a pompon táborban több, mint 300 lány lesz. Ennek hallatán elhagyják a focicsapatot és jelentkeznek pompon fiúnak, majd megkezdik a vadászatot a személyes menyországukban...

Évente jönnek pomponos filmek. Ha nem ez, akkor egy Hajrá csajok következő darabja. Ám ebben a filmben nem teljesen a versenyen van a hangsúly. Bár az ilyen alapesetek jelen vannak : Két legmenőbb arc, akiknek egy kishugi segít nekik bekerülni (ez amúgy mindig ígyvan - egy kisebb testvér szerepe), majd érzelmek egy lány után (akinek természetesen van barátja, aki a világ legnagyobb taplója, csak a lány nem veszi észre), kiderülnek a hátsó szándékok, majd megbocsájtást nyer egy jólmegírt költői dumával. Istenem de nagy koppintás! De amúgy is sima tinédzser vígjáték, aminek tudtam, hogy mi lesz a vége. De viszont tök jó csajok voltak benne. Elment.

Ami jó volt: sok-sok csaj
Ami nem: többet vártam

A film: Csak rajongóknak!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr71245745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása