Danny Boyle nevéről kinek mi ugrik be? Nekem bizony a Trainspotting. De ha ezek után kérdezik akkor tuti hogy a Slumdog Millionaire fog beugrani, mert szerintem ezzel az alkotással felülmúlta bármelyik filmjét.

Senkinek nem kell bemutatni a Legyen Ön Is Milliomos játékot... A helyszín India - Mumbay. Jamal a telefonos asszisztens az utólsó kérdés előtt tart a LÖIM játékban. Csak felmerül az a lehetőség a rendőrség és a műsorvezető szerint hogy a fiú csal, ezért kihallgatják, hogy minden egyes kérdésre adjon magyarázatot, honnan tudta a választ.

A film több időben játszódik, bemutatva Jamal gyerekkorát és hányattatását, a rendőrségen való kihallgatást, s magát a játékot. Küzdelem a megélhetésért, a szerelemért, boldogságért.

Ami jó: Angol rendező - Indiai film, izgalmas, végig leköt.
Ami rossz: Milyen véletlen hogy pont olyan kérdéseket kap, melyek életének korábbi szakaszaiban megtörténtek vagy szerepük volt.

Összegezve a film : Kötelező!

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr40859521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása