Papírkutyák

2009.12.03. 23:16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuplung és Csumpi fülest kapnak, hogy sok pénzhez juthantak hozzá, mielőtt még megsemmisítenék azokat. A két jómadár összeszed egy csapatot, majd kidolgoz egy bombabiztos tervet a rablásra...

A két fő karakter már feltűnt korábbi filmekben, mint vicces mellékszereplők és most kaptak egy egészestés filmet. Hát én inkább hagytam volna őket mellékalakokként. A régebbi filmekben egész viccesek voltak, de egy nagymoziban nekem már nem jöttek be. Király szereplők, gyenge történet, elcseszett hangulat. Magyar mozi, de nem az a fajta amit majd valaha említeni kellene. Rendező úr! Láttunk már magától jobbat is.

A csúcs: -
A legalja: Trolibusz

A film: Csak rajongóknak

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr301572602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2021.01.07. 14:45:29

1 csapat nagyon egyszerű fickó megtervezi, és végrehajtja a tökéletes bűntényt. Abszurd a megvalósítás is, nem csak a történet.
Időnként adni kell esélyt a magyar filmeknek is. Hát nem biztos, hogy ez volt az aminek esélyt kellett volna adni...
süti beállítások módosítása