Marley meg én (Marley & Me)

2009.03.22. 15:14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na tessék. Egy stílusos film!

John és Jennifer készek belevágni az életbe... Az esküvőjük után új munkahely, új lakás stb... John egyik nap meglepi feleségét egy kutyával, akit Marleynak neveznek el. Nem is sejtik mibe vágták a fejszéjüket, mert Marley a világ legrosszabb kutyája...

Mint egy életrajzi film... Csak éppen egy kutyáról. A fő hangsúly, hogy a kutya mennyire képezi az életük részét. Több éven keresztül játszódik a film, ahogy Marleyt elhozzák a farmról, egészen a haláláig. Emellett látjuk a család életét is, a gyerekek felcseperedését, a nehézségeket, vagy akár a felhőtlen boldogságot. Nem tudtam eldönteni, hogy akkor melyik is a fő szál: a kutya vagy a családi élet. Aztán rájöttem, hogy a kettő együtt. Szívbemarkoló történet egy kutyáról és a boldogságról. A végét nagyon megkönnyeztem, de amúgy is nagy hatással volt rám az egész film. Mivel könyvben bestseller volt, így filmen is érvényesül a siker. Nagyszerű volt.


Teteje: Marley kiugrik a kocsiablakon és az első lábain megy az autó mellett.
Alja: Miért büntetik, ha a kutya kakál a vízbe, vagy a parton?

A film: Kötelező!

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr881018137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása