Pusztít a Tornádó az egész világon... Na nem a vihar, hanem egy bűnöző, aki a világ legértékesebb műtárgyait lopja el. Létrehoznak egy különleges nyomozócsapatot, akinek az élére Jacques Clouseau-t nevezik ki. Clouseau és csapat gőzerővel veti bele magát az ügybe, hogy elkapják a tolvajt...


Visszatért az ügyetlen Clouseau! Tetszett az első rész és ezzel sem volt bajom. Voltak benne kamu részek, de elnézzük? El, mert szándékosan ilyen idiótának készült. Nem is lenne folytatás, ha nem céloznának az első részre. De ez is elnézve, mert annyira nem túlozzák el. Láttam már olyan folytatást, ahol a második rész szinte csak az elsőre utal. Sajna a mozikban megbukott, de ettől szerethető kis vígjáték. Clouseau karaktere az olyan hülye, hogy már fáj kategóriába sorolható. De ettől még nézhető!

A csúcs: Természetesen a főhős.
A gáz: Hát ilyen sok van.
 

A film: Ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr311336192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása