Hasonmás (Surrogates)

2009.10.26. 00:19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A jövőben az emberek az agyhullámaikon keresztül robotokra rákapcsolódva élnek. Nincsen semmi dolguk, mint otthonról irnyítani őket. Persze vannak olyanok akik ezt minden erőfeszítésükkel ellenzik. Felbukkan egy fegyver, ami nem csak, hogy elpusztítja a robotokat, de az irányítóját is megöli. Greer ügynök ebben próbál nyomozni...

Hol kezdjem? Egyrészről iszonyat jó volt, másrészről meg totál lehúzó. Nagyon ötletes történet. Nem tudtam eldönteni, hogy mikor látok robotot és mikor embert. Nagyon nagy képzelőerő kell a filmhez. De lehet, hogy csak fáradt voltam és azért kellett koncentrálnom. A sztori teljesen félrevezeti a nézőt, majd jön az a rész ahol leesik az állunk. Plusz néhol egy kis látványos akció. És kb. ennyi. Egy rohadt jó alapötlet, egy gyenge sztorival, felesleges mellékszálakkal és lehúzó hangulattal... Viszont tök király volt látni a filmben egy fiatal Bruce Willist. A régi időkre emlékeztetett. Igaz már régóta nem hozott egy jó filmet nekünk. Mondjuk aláírom ez jó volt, de azért nem dicsekednék el vele. Láttunk tőle már jobbat is.

Top:
-Drágám, nem tudom, hogy te mi vagy. Ahogy én tudom egy kövér srác is lehetsz, aki egy székben ül a nyugdíjával a kezében.
A legalja: Többet ki lehetett volna hozni ebből az elképzelésből.

A film: Ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr591475078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása