Star Trek

2009.09.27. 23:11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A jövőből jött gonosz Nero, bosszút akar állni, mert bolygója elpusztult. Mindezért Spock-ot hibáztatja. A bosszú nem várat sokat magára, elpusztítja a Vulkán bolygót, majd később a Földet veszi célba. Az Enterprise űrhajó fénysebességgel száguld Nero irányába, hogy megakadályozza a további pusztítást...

Sci-fit a népnek!!! Ez kell nekünk. Iszonyat jó science fiction... A nyár egyik nagy durranása. Nálam mindenhonnan ütött. Nem nagyon ismertem korábbról a Star Trek sagát, de ez bőven elragadtatott. Bááár, ha én lettem volna az Enterprise kapitánya, lehet, hogy hamarabb megoldom az ügyet. Na de mindegy. Ami a legjobb, hogy nem kell ismerni a régi Star Trekeket, hogy élvezzük a filmet. Chris Pine, Zachary Quinto, Eric Bana... Nagyon nagyok! Tökéletes beleéléssel játszották a szerepüket. És a történet is klassz volt. Néha elég nagy képzelőerő kellett, hogy akkor most mi is van?! A látványt nem is emelem külön. Ez egy tökéletes reboot!

A csúcs: Oké-zsoké! Ha az ellenség hajójának a tervezése egy kicsit is logikus, akkor a raktárba küldöm önöket. Egy lélek sem lesz ott.
A gáz: szerintem nem volt ilyen

A film: Kötelező!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr1001411787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása