Seth Rogentől az első film amit láttam, az a Felkoppintva volt , végig szórakoztatott... Azóta bármiben láttam , nem csalódtam. Mondthatom a nevettetés érájában megérkeztek az új szereplők, egy új nemzedék. Rogen, Hill, Baruchel, Segel, Fogler és még sorolhatnám. Az Ananász Expresszben sem csalódtam.

Dale Denton (Seth Rogen), bírósági idézéseket kézbesít, van barátnője és természetesen szereti a füvet... Fogytán neki a cucca, s beugrik Saulhoz (James Franco), aki felkínálja neki legújabb árúját, ami csak nála kapható az Ananász Expresszt. Dale később lát egy gyilkosságot, s mivel ott dobta el a jointot, a ritka Expresszből, könnyen vissza tudják keresni hogy ki vásárolt ebből a ritka cuccból. Na aztán megkezdődik a hajsza...

Maga a film egy picit unalmasan indul, de tele van izgalmas jelenetekkel, mosolyra derítő poénokkkal.

Ami jó: Amikor ülnek a kanapén és szívják a kereszt alakú jointot
Ami rossz: Rednek rég meg kellett volna halnia annyi lövéstől

Összegezve a film: Ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr26859574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása