A sziget (The island)

2009.01.29. 14:11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt a filmet mindig szívesen veszem elő. - szeretem. Michael Bay neve számomra már ikonnak számít, még nem láttam tőle rossz alkotást.

A nem túl távoli jövőben létezik egy elzárt hely ahol emberek százai élik mindennapjaikat. Ők úgy tudják hogy a földön egy hatalmas katasztrófa volt és ők a túlélői. Van egy sorsolás mellyel el lehet jutni az utolsó földi paradicsomra, a Szigetre... Igen ám, de ez a sorsolás viszont korántsem erről szól. A "kisorsoltaknak" szükség van a szerveikre, mert ők csak egy klónok, akik megszólalásig hasonlítanak megrendelőikre. Lincoln 6 Echo megtudja az igazságot, majd megkezdődik a menekülés és az igazság felfedése...

A film kicsit unalmasan, ámde érdekesen indul, aztán kárpótol egy jópár látványos jelenet. Láttunk már "klónos" filmeket, de ez legalább nem lerágott téma volt, talán ettől is jó.

A teteje: Hajtsd fel.
Alja: Michael Clarke Duncan, mint főszereplő van kiírva, de kb 4 percet szerepel

Maga a film: Ütős

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr38910244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása