Szextúra (Sex Drive)

2009.02.12. 14:17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tinivígjátékok jönnek-mennek évente, több kevesebb sikerrel, de az ilyen gyöngyszemek elég ritkák...

Ian nem a legsikeresebb a csajoknál... Az interneten megismerkedik Ms. Fincsivel, aki meginvitálja őt egy jó szexre. De Ms. Fincsi nem a legközelebb lakik. Lance barátja addig győzködi Ian-t, hogy el kell mennie, még az igent nem mond. Amellett Felicia (Ian legjobb batátja) is bepúposkodik a kirándulásba, nem sejtve mennyi kaland és meglepetés vár rájuk...

Oké-oké! Elsőnek a sztori olyan mint az Eurotúra című film, de közben mégsem. Az első félóra nem telt a legjobban , szerintem felesleges volt, mikor viszont útra kelnek onnantól kezdődően állati jó a film. Nagyon sokat nevettem a kicsit több mint 2 órás filmen. A szereplőgárda szinte teljesen ismeretlen színészekből áll, ámbár feltűnik egy jópár ismerős arc (Seth Green vagy James Marsden). Tuti nézős.

Teteje: Ott sírt én meg lecsurgattam a gecit az arcán...
Legalja: Az Unrated verziót láttam és egy jópár jelenetnél meztelen nők tűnnek fel... Addig oké hogy gyönyörű látvány, de lerontotta az összképet.

Maga a film amúgy: Kötelező!

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr99938997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása