Pánik

2009.03.04. 21:06

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olyan jónak indult a trailere. Rendesen vonzott magához. A filmről ez már nem mondható el. Till Attila rendezése átlagosra sikeredett.

Zsuzsi a szakítása után bemegy egy pánik klinikára. De nem csak Zsuzsinak kéne bevonulnia, hiszen kint az anyjával és barántőjével, annak lányával és két rendőrrel sincs minden rendben.

A történet nem valami jó. De mondhatni jónak indult. A film külön mutat be több személyt, néha úgy, hogy majdnem megfeledkeztem és felkaptam a fejem, hogy: jajj. ő is van. Végül is a szereplők, ha egy hangyányit is, de kapcsolódnak, akár rokoni kapcsolattal, akár ha csak egy pillanatra találkoznak. De amúgy semmi extra. Nem nagy film.

Teteje: Másodkézből műfaszt!
Legalja: Pánik Klinika Budapest kiírva az asztalra. Meg Csoport terápia az ajtóra. Ok ez még semmi. De ahogy ki van írva...

A film: Csak rajongóknak

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr89981875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása