Fűrész 5. (Saw V.)

2009.04.06. 13:54

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem csípem a horror filmeket... És a Fűrész-sorozatért sem rajongok. A szemembe az első rész óta gurul lefelé a lejtőn. Na az egy jó kis thriller volt. Az még tetszett. Onnantól kezdődően, pedig már a látványra megy ki az egész.

Jigsaw meghalt. A Kirakós-ügy a rendőrség lezurultnak szeretné tekinteni. Strahm nyomozó túlélte az ulolsó játékot. De valami nem hagyja nyugodni. Nyomozni kezd, majd rájön, hogy Jigsaw tettestársa Hoffman nyomozó. Hoffman Strahm-ra tereli a gyanút, majd csapdába csalja...

A negyedik rész kimaradt nálam, lehet hogy ma bepótolom. Szerintem a film egyetlen pozitívuma ezek a jól kitalált "játékok". Elgondolkodtam és volt egy csomó hiba a csapdákban, már az elején (ahol még 5en vannak) éreztem hogy pofon egyszerű az egész. A sztori többnyire az előző részekre utal. Amúgy jó volt. Idén jön a 6. rész.

Teteje: a vége (de ezt már ennél megszokhattuk)
Alja: Hoffman nyomozó

A film: Hát ezen sokat töprengtem. Ha lenne egy "nemvéres" verzió, ami 16-os besorolást kapna, akkor Ütős lenne. A horror kedvelőinek természetesen Kötelező. De ha egy átlagember kérdezné: Csak rajongóknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr491049515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása