Végre ez is megvolt. Már nagyon vártam. Megoszló véleményem lett róla. De azért tetszett.

Goku egy harcedzett tinédzser, aki az iskolában egy lúzer. Bármennyire is akarná megvillantani tehetségét, nem teheti. Születésnapján, míg egy buliban van, nagyapját megöli a gonosz Piccolo, akinek a célja összegyűjteni a 7 sárkánygömböt, melyek segítségvel, feltámasztaná gonosz társát, hogy világuralomra törjenek. Goku, Bulma és Roshi segítségével útnak indul, hogy megállítsa Piccolót...

Tetszett a film, de az anime-sorozathoz nemsok köze van. Illetve csak a vastagabb szálakban.(A karakterek, a sárkánygömbök, Kame-hame...) Sokan csalódtak a filmben. Én nem. Egy középszerű akcíófilm, egy régi anime alapján. Emlékszem mindig siettünk haza a suliból, hogy megnézzük. Goku szinkronhangja meglehetősen rosszra sikeredett. Látványra jó a film, csak időben sajnos rövid. De nézhető.

Előzetes

Teteje: Gokunak vannak beszólásai.
Alja: Rövid a film.

Amúgy: Ütős!

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr871075105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása