Itt a bizonyíték, hogy egy folytatás sikerülhet jóra! Jogosan robbantott ez a film a kasszáknál.

Évek teltek el és Larry már nem dolgozik a múzeumban. Épp látogatóban van a "barátainál", amikor megtudja, hogy leselejtezik őket. A csapatot elszállítják egy másik intézetbe, a varázstáblával együtt, életre keltve az ottaniakat, akik kiélvezvén a helyzetet világuralomra akarnak törni...

Nagyszerű folytatása elődjének. A régi arcokból majdhogynem mindenki visszatért, és a szereplőgárda bővült még rengeteg új-ismert színésszel. Amy Adams nagyszerűen teljesít és Bill Hader is hozza a formáját. Hank Azaria karaktere viszont gáz. Ez a pösze fáraó?! A vizuális effektusok 95%-ban jók. Csak azért ennyi, mert azok az Einstein figurák már csak animációk voltak. Habár a film alapból is elrugaszkodik a valóságtól, a repülős-jelenet a repülőmúzeumban már túlzás. Különösen feldobja a filmet, hogy jóval több a történelmi személy. Jó poénok, nagyszerű szereposztás, látványos. Ez kell egy jó mozihoz!

A csúcs: A repüléstörténeti múzeum
A gáz: Kah Mun Rah (És nem Hank Azaria alakítása, csak maga a karakter)

A film: Kötelező!

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr271192116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása