2012

2009.12.04. 16:55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy napkitörés olyan reakcíót índít el a Földben, mellyel megfordíthatatlan katasztrófa következik be. Földrengések, vulkánkitörés, szökőárak. Kínában hatalmas bárkák épülnek amivel megmenekülhet az emberiség egy csipetnyi darabja...

 

"Best disaster movie ever" - Így reklámozták. A legjobb? Hát ezt nem tudtam eldönteni. De tényleg az élvonalban van. Látványban gazdagon van, mi több életszerűek is. Volt ahol azért észrevehető volt a számítógépes rásegítés, de ebből szerencsére kevés mutatkozott. Mr. Emmerichtől megszokhattuk már az alaposságát, bár a mellékszálat picit átírhatta volna. Ezzel gondolok megint arra az esetre amikor adott egy rossz családi kapcsolat, melyhez egy világméretű katasztrófa kell, hogy megoldódjon. Uncsi. Plusz a végén a hajós rész is eléggé el lett húzva. Más kivetni valóm nem is volt. Eléggé erős darab.

A csúcs: Százsa: -Találtam egy kisebb Antonov gépet... (Főleg, hogy az a világ legnagyobb repülője)
A legalja: A doki véleltlenül tud repülőt vezetni

A film: Ütős!

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr391574056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása