Roy és Jessie az egész Ázsiát átszelő vasútvonalon utaznak. A vonaton megismerkedenek Carlossal és Abbeyvel. A pár nem sejti, hogy nem olyanok valójában, amilyennek gondolják őket. Később fény derül rá, hogy kábítószerügybe keveredtek, majd többen is gyilkosság áldozatává válnak. Nembeszélve egy korrupt rendőrről aki megpróbálja félrevezetni a házaspárt...

Nem sok gondolatom van a filmről. Még műfajba se tudom besorolni. Talán egy sima film. Kb 50 percig annyi történik, hogy megvillantanak egy-két dolgot, aminek a történet folyamán később szerepe lesz. Az 50. perc után végre haladunk valamilyen irányba. Nem várt fordulat történik, majd újra elindul a történet egy irányba, ami ismét megváltozik. Bonyolult igaz? De ettől tisztán érthető a film, nem kell hozzá nagy felfogás és az plusz pozitívum, hogy ennyi csavar van benne. Woody Harrelson van feltünetve, mint főszereplő, de igaziból nem ő a központi alak. Ha belegondolok csak mellékszereplő. Jó választás lett helyszínnek a transszibériai vasútvonal. Igazi orosz feelinget ad a filmnek. Egyébként a film egynek elment.

Nem volt benne se jó, se rossz.

És a film: Gyenge (még így is, hogy azért nekem tetszett)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr451215681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása