Megint 17 (17 Again)

2009.07.08. 11:46

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mike O'Donnell az iskolai kosárcsapat sztárja, nagyszerű főiskolai lehetőség áll előtte. Legalábbis addig, amíg barátnője be nem jelenti, hogy terhes. Mike eldobva a karriert, a családot választja. Évekkel később, a élete egy csőd, felesége elhagyta, a munkából kirúgták és a gyermekei sem beszélnek vele. Semmi értelme már az életének, mikor egyszercsak újra 17 évessé változik, lehetőséget kapva ezzel, hogy megoldja a problémáit...

Zac Efron, a High School Musicallel vált ismertté, ha jól emlékszem; és mára ő a tinilányok kedvence. Megnézném már mit tud egy komolyabb szerepben. Matthew Perry sajnos nemsok szerepet kapott és ebben a nemsokban sem voltak jó poénjai. Az ember már várná az ütődött Chandler-ös poénokat tőle. De végre egy olyan film, ahol nem nézik hülyének az embert, mégpedig : van egy jelenet, mikor Mike-ot először látja a felesége fiatalon... És ekkor a nőnek leesik, hogy kiköpött olyan mint a férje. - Na most miért hoztam ezt fel? Mert vannak olyan filmek (pl: a szuperhősösek), ahol a filmben lévő szereplők teljesen hülyének tűnnek, mert nem ismerik fel a főhőst... Gondolok itt a Superman-re, ahol Clark Kent felvett egy szemüveget és máris álcázta magát. - Na jó ez nem volt túl jó példa, de remélem értitek a hasonlatot. Egyébként meg kiváló alapötlet, jól megírt forgatókönyv, furcsa zene. Hogy miért is furcsa? Néha a zene miatt azt éreztem, mintha egy sci-fi-t néznék. Egyébként meg szórakoztató kis vígjáték.

Ez tetszett:
Ned :  - Lehet, hogy vámpír vagy?
Mike:  -6 éves korom óta ismersz!
Ned: -A vámpírok titokzatosak...

Ez nem tetszett: Na. Muszáj volt Zac Efronnak táncolni... (Egyből a High School Musical ugrott be)

A film : Ütős!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr951233980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása