2014-ben az emberiség a gépek ellen harcol... A jóslat szerint John Connor fogja a népet győzelmre vinni. Sikeres kísérletek után, kifejlesztettek egy fegyvert, ami hatékony a gépek ellen. Támadást terveznek a Skynet ellen, csakhogy a terminátorok fogva tartják Kyle Reese-t, aki fontos kulcsa a jövőnek (vagy a múltnak!?) és ha meghal, a gépek győznek. Connor egyezséget köt egy géppel, majd megpróbálja kiszabadítani Kyle-t...
 

Ismét egy újabb példa, hogyan lehet bakot lőni. Rengeteg a kapcsolat az előző részekkel, de nekem nem jött át a Terminátor-feeling. Annak ellenére sem, hogy feltűnt egy Schwarzenegger hasonmás is. Végig egy különálló filmnek éreztem. Szerintem nem méltó folytatása a korábbi részeknek. Látványban néha ottvolt, de ez is olyan volt, hogy már az előzetesében ellőtték a jó részeket.. Sam Wortinghton viszont nagy pozitívumot adott a filmnek, az ő kis "melléktörténete" jobban lekötött, mint a Reese mentőakció. Ha az össztörténetét nézem mind a négy résznek, eléggé homályos és rengeteg érdekes kérdés merül fel. Egyébként meg tetszett.

Az aranyköpés:
- Mit mondjak az embereidnek, ha majd keresnek?
- VISSZAJÖVÖK.

A gáz: Túl sok koppintás az előző részekből.

A film: Ajánlott
 

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr511261611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása