Sasszem (Eagle Eye)

2009.01.10. 15:43

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikor reklámozták ezt a filmet valamiért azt hittem Diane Lane játssza a főszerepet Shia LeBeouf mellett. ( Mint amikor mindenki azt hitte hogy a Disturbiában Anthony Hopkins játszik... Na az is csalódás volt ) Shia egy piszok mázlista, a legjobb szerepeket kapja Hollywoodban. Transformers, Indy 4, most meg ez.

Jerry-t egyiknap felhívja egy ismeretlen nő instrukciókkal ellátva hogy mit tegyen, különben meghal. Ugyanez a szituáció Rachel esetében is , csak a gyermekével fenyegetve. Ez a láncolat összehozza őket, mellyel megkezdődik a nem egyszerűnek mondható menekülés, hiszen a hétköznapi technológiának köszönhetően elveszíthetetlenek. Közben folyik a találgatás hogy miért is pont velük történik.

Talán ez a film is üzenet ? Tutira be fog következni hogy a gépek öntudatra ébrednek, ha kifejlesztik a mesterséges intelligenciát. Na kb. a film ezt üzeni. Akció dús és izgalmas végig, elgondolkodtató. Tökéletes!

Ami jó: Billy Bob Thornton
Ami rossz: a szuperintelligens számítógép :D

Összevetve a film: Kötelező!

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr94869288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása