Merlin (sorozat)

2009.02.12. 23:03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fantasy ? Egy kicsit igen , ha lehet rá mondani a fantasy kifejezést.

Merlin újraéled (újra), Merlin és Arthúr király(herceg) gondjait ecseteli ,hogy hogyan is lesznek ők hősök és legendák egyben . Varázslat,ármány rossz májú király meg minden ami kell egy ilyen sorozathoz. Kicsit érdekesen indul a sorozat ,de megszerethető ,mint Merlin butyuta varázsló figurája ,mint Arthur herceg az igazságos vagy mint Morgana a király nevelt lánya ....sok titok lappang sok ismeretlen aki még tuti feltűnik a második évadban! Nagyon jó karakterek találhatók ,jó szinészek.... sőt, a sárkány hangjának is olyan nevet sikerült beszédre bírni, mint John Hurt.

Szóval nézős én várom a második évadot! A BBC-n volt látható a sorozat, magyar felirat nagyon jó!

Teteje: ...az utolsó rész ,hogy Merlin miként csinál a galibából nagyobb galibát Legalja:...1x 2x előfurdol a számítógépes baki....

Maga a sorozat amúgy: Nézhető !

Szerző: Gőte

Szólj hozzá!

Címkék: merlin

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr40940108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása