Matthew Broderick ismét megmutatta tehetségtelenségét, számomra nincs is film amit szeretnék tőle. A cím alapján elvárásaim voltak a filmmel kapcsolatban, de sajnos ki kellett ábrándulnom. Brittany Snow viszont csodaszép, már miatta megérte megnézni.

Taylor egy nem éppen sikeres szappanopera írója. Passzív alkoholista, drogos és szerencsejátékfüggő. A házassága sem épp a legjobb. Egy rokoni látogatás alkalmával kiderül, hogy unokahúga Las Vegasban egy drogfüggő prostituált. Felesége elhagyja és hogy bizonyítson neki, ígértet tesz arra hogy elhozza Vegasból Amandát, hogy elküldhessék egy rehabra. Mikor megtalálja unokahúgát, aki önfeledten éli életét, máris kezdődik minden függősége előről...

Érdekes volt. Azt gondoltam vígjáték lesz, de inkább dráma. A film sokszor mutatja Vegas olyan arcát, amit általában nem látunk más filmekben. Lepukkant környék, szakadt csehók... stb. Egynek elment.


A csúcs: Az elvonó egy csodás hely. Disneyland után az a második legnépszerűbb.
Alja: A marha nem emlékszik hová tette a pénzt és nem találja meg.

A film: Csak rajongóknak

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr69977886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása