Manapság nagyon nehéz egy jó akciót összehozni. Akciófilmek esetében a látvány mellé nem ártana egy sztori.

John Tritont elküldik a seregből. Eközben egy másik városban egy banda gyémántokat rabol. John feleségével nyaralni indul és a véletlen folytán épp ebbe a bandába botlanak bele. A tolvajok egy nézeteltérés során túszúl ejtik John feleségét, majd elmenekülnek. John aztán utánuk ered és megkezdődik a hajtóvadászat...

Egy film, ahol nem figyeltek a történetre. De ha igen, ez már akkor is ezerszer lejátszott menet. Katona, aki csak a hivatásához ért, a való életben nem boldogul stb... Teli fölösleges jelenetekkel és a történet is kiszámítható. Viszont a látványra nagyon ügyeltek, mert teli van akcióval és robbanással a film. De ez sem az a 100%os látvány. A színészi játék nagyon gyenge. Jobb színészekkel talán vihette volna valamire. Tipikus B-film. Szerintem nemsok kell és lesz a Film+ on.

Teteje: látványos
Legalja: kiszámítható

A film: Csak rajongóknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr92994136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása