Tükrök (Mirrors)

2009.03.17. 21:43

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nevezzük horrornak na! Általában nem nézek horror filmet, de ha ilyeneket fognak csinálni, akkor gyakrabban adom áldásom rá.

Ben zsaru volt... Illetve fel van függesztve. Egy egykoron leégett bevásárlóközpontban kap éjjeliőri munkát. Ott aztán fura dolgok kezdenek el történni. A tükrök olyasmit mutatnak, ami nincs a valóságban, ami túlmutat a világunkon és rávesznek olyan dolgokra amiket nem akarunk megtenni...

Nagyszerű történet. Végre valami új. Persze, mikor Ben elkezd nyomozni naná hogy vidékre visz az út. Meg a másik: Miért mindig egy kiégett zsaru? Sebaj. Vannak benne durva jelenetek. És végre nem egy ismeretlenekből álló horror. Lehúzó befejezés, szerintem azért, hogy lehessen egy második rész. Tetszett.

Teteje: Ben elkezdi lefesteni a tükröket.
Alja: a vége

A film: Ütős!

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr301008587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása