Láthatatlan (The invisible)

2009.03.31. 22:33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Manapság nagyon hódít, hogy komoly történetű filmeket tinédzserek játszanak el. (pl: Alkonyat) És már nem is annyira meglepő, ha sikeres. Úgy gondolom kijelenthetem a sikerhez nem feltétlenül szükséges világsztárnak lenni.

Nicket egyik este félholtra verik iskolatársai egy félreértés végett. Elkövetői azt hiszik meghalt, majd elrejtik a testét. Igazábol azonban nem halt meg, hanem élet és halál között ragadt, mint szellem. Szomorúan látja, ahogy kutatnak utána, s megpróbálja felderíteni a tényeket, mielőtt késő lenne...

Már láttunk ilyen történetet, de valahogy egészen egyedi módon van ábrázolva. David S. Goyer, aki igazából a forgatókönyv írásban jeleskedik, egészen jól vászonra vitte a sztorit. Nem is rossz egy olyan rendezőtől, akinek talán ez volt a második komoly munkája. A főszerepben Justin Chatwin egészen jól hozza a karakterét, akárcsak az Annie-t megformáló Margareta Levieva. És a történet sem hagy maga után kivetnivalót. Tetszett.

Teteje: nemvolt
Alja: a vége

A film: Ütős

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr791038685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása