Valami Amerika 2.

2009.04.01. 14:56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vannak olyan emberek, akik meg se nézik a magyar filmeket. Merthogy szerintük szar. Nincs igazuk. Az utóbbi idők magyar filmjei egytől egyig jók. Na jó. Ez nem igaz. Lettek szarok is. De lám egy újabb siker a magyar filmpalettáról. Ráadásul egy folytatás.

Tamás, Ákos és András a lottónyereményt a Bűnös város című filmbe fektetik. A film sajnos hatalmasat bukik. Kapnak egy fülest, hogy Alex New Yorkban van, majd odautaznak, hogy kiverjék belőle a pénzüket. Alex munkát ajánl nekik, hogy rendenzzenek meg egy bukott darabot. De most színházban. A színdarab elég nehézkesen indul, aztán később musical lesz belőle...

Nagyszerű folytatás, bár az elődje nekem jobban tetszett. Nemzetközileg tartja a színvonalat, de észrevenni benne a magyar virtust. Sok poén az első filmre utal, de bőven akadnak benne újak. Néhol kiszámítható, de hunyjunk szemet e felett. Az amerikában játszódó jelenetek elég rövidre sikerültek én valahogy többre számítottam. Meg amúgy is a film kb 40%-a a raktárépületben játszódik. De ettől függetlenül nem okoz csalódást a film.

Előzetes

A csúcs: Ákos és Timi, folyton csipkelődnek egymással.
Alja: Elég kevés az amerikai jelenet.

De a film: Ütős!

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr681039853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása