Kaméleon

2009.05.12. 19:01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És lám egy újabb jó magyar film. Ha Goda Krisztina a rendezői székbe ül, abból csak jó sülhet ki. Legutóbbi filmje a Kaméleon, remekül megállja a helyét, akár európai viszonylatban is.

Gábor egy szélhámos, aki úgy éli az életét, hogy magányos gazdag nőket csábít el, majd kisemmizi őket. Mindig másnak adja ki magát. Egy napon felfigyel a balettáncos Hannára, aki számára nagy kihívást jelent. Mindent elkövet, hogy Hanna is áldozatul essen, de eluralkodnak rajta az érzelmei és beleszeret a lányba. Eközben hazugságaira, lassacskán fény derül...

Tényleg jó fim volt. Bár azt gondoltam, hogy a végére kiderül, hogy csaló. Érdekes történet és most végre nem Csányi Sándor van a középpontban. Nagyszerű fordulat a végén. Látszik, hogy alig ismert színészekkel is lehet jó produkciót csinálni. Gratula!

Top: De szép lábak! Mikor nyit?
Alja: nem volt

A film: Ütős!

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr101117729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása