Miss March

2009.07.28. 18:37

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eugene éppen arra készül, hogy lefeküdjön a barátnőjével. Csak hát egy beleset folytán négy évig kómába esik. Négy év múlva mikor felébred, fájóan vesz tudomást róla, hogy néhai barátnője bekerült a Playboyba. Barátjával, Tuckerrel útnak indulnak egyenesen a Playboy-villába, hogy visszaszerezze a lányt...
 

Két idióta fantáziával rendelkező srác, megírta és megrendezte ezt az őrült poénnokkal teli filmet. Stílusban vígjáték és road-movie. Tetszik a szotri, na meg az, hogy lépten-nyomon más-más szituációkba keverednek. Láttam már ilyet. Nem hinném, hogy ez a film arra készült, hogy meghódítsa a mozikat, de szerintem valaha emlegetni fogják... Ismét tök ismeretlen színészgárda, a megszokott amerikai produkcióktól nem megszokott módon. Remélem viszontlátom még ezt a két "idiótát".

A csúcs: -Anyám azt hitte, hogy pattanás és kinyomta.
Az alja: A kakis részek el lettek túlozva.

A film: Ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr971274154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása