Az 1980as években néhány jelemezbebújt rendőr, szuperhősként védi az amerikai társadalmat... Az egyik tagot, Komédiást megölik, majd Rorschach nyomozni kezd ezügyben és felleli az igazságot, hogy a Komédiás összeesküvés áldozata lett. Olyan információ birtokában volt, ami kihat az emberiség sorsára. Veszélyben a társadalom, a szuperhősök pedig mindent megtesznek, hogy megmentsék...

Ezen is túl vagyok. Igen... Károgva írok erről a filmről, mert a jól megérdemelt pihenőnapomon ezt választottam és csalódnom kellett. Gondoltam valami akciódús szuperhősös filmet kapok, kb. Pókember szintűt, de nem, ehelyett egy krimi. Kb. 2 órás film és vannak benne fasza részek, de annyira nem ámul el tőle az ember, mert közvetlenül utána lehúzza valami gagyi. Váltakozó stílusban halad a film, valamikor krimi, aztán akció film, majd néha egy horrorra emlékeztet. Iszonyat jó zenék, ami passzol is a filmhez. A történet meg még jó is lenne, ha megspékelték volna akcióval. Mondjuk, hagyott bennem valamit a film, ezért majd meglesem valamikor mégegyszer, de tuti nem vágta be magát a kedvenc filmjeim közé. Ha már Watchmen, miért nem az lett megfilmesítve, amikor ténylegesen szuperhősök voltak. Nem visszavonult nyugdíjasok. Kár érte.

A csúcs: Rorschach beszólásai... (-Elmondom annak az elpusztíthatatlan lénynek, hogy valaki meg akarja ölni)
A gáz: Mást vártam

A film: Ajánlott
 

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr431295928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása