Elrabolva (Taken)

2009.08.20. 17:19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bryan Mills valaha az elhárításnál dolgozott... Mára visszavonult és azon dolgozik, hogy bepótolja lányával az elvesztegett időt... Nagynehezen elengedi a lányt Párizsba, hogy hagy élje egy picit az életét. Ez sajnos nem tart sokáig. A lányt elrabolja az albán maffia, hogy később prostitúcióra kényszerítsék. A albánok nem sejtik mivár rájuk. Útban van egy feldühödött exkommandós aki szeretné visszakapni a lányát ...

A tavalyi év nagy meglepetése. Az amerikai mozikban rendesen tarolt. Amúgy francia film, akik köztudottan jó filmeket csinálnak. Luc Besson írta a forgatókönyvet a már tőle megszokott módon. - Tuti siker - Nem csalódtam a filmben egy percig sem. Végig a képernyő elé láncolt. Izgalmas. De annyira, hogy nemtudom láttam e mostanában ilyet. Néhol lelkileg nagyon odabasz. Kár hogy ilyen későn jutott el hozzánk.

Ami jó volt: Az egész film.
Ami nem: Nemtudom, nemtudtam a hibákra figyelni, annyira jó volt.

A film: Kötelező!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr131325705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása