Péntek 13. (Friday The 13th)

2009.08.22. 23:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Crystal Lake-i táborban vízbefullad egy Jason nevű kisfíú. Évekkel később kiderül, hogy mégis életben van és vígan szeli az áldozatait, a néhai tábor környékén...

Húú mekkora történet. Sajnos a horrorgyártás nemtud már újat kitalálni. Szépen veszik elő a régi klasszikusokat és remakelik. Nem láttam a régit, nincs viszonyítási alapom melyik lenne a jobb. A film egyébként jó volt, stílusának méltó helytállója. Nem rajongok a horrorfilmekért, néha megnézek egyet és ennyi. Vér van benne, meg is ilyedtem jópárszor, tehet erről az oldaláról is rendben van. Ment a film egy jóideje, amikor elkezdtem töprengeni, hogy ilyen rövid lenne, majd következett a főcím. Akkor kicsit fellélegeztem, hogy még csak most kezd igaziból. Michael Bay keze is benne van és ez nagyon is látszik a produkción. Tavaly sokat hozott Amerikába és rögtön meg is kapta a zöld utat a folytatás.
Talán megnézem, annyira azért nem voltam ettől elragadtatva. Mondjuk rohadt jó csajok voltak benne. (De ez amúgy is általános jelenség a horrorfilmekben). Elment

A csúcs: Voltak akkora poénok...
Az alja: Jason már valószínúleg egy idősebb ember. De egyik pillanatról a másikra a tetőn volt. Még a Pókember se tudná megcsinálni.

A film: Csak rajongóknak!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr241331672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása