Tuti lúzerek (The comebacks)

2009.02.09. 22:28

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Manapság évente jön 1-2 film ami korábbi filmeket figuráz ki. Na ez is egy ilyen. Vasárnap este előkerült ez a film és rábeszéltem a többieket, hogy nézzük meg. Nem csalódtak...

Fields edző, a világ legpocsékabb edzője... Mégis meghívást kap hogy legyen az edzője a texasi Heartland Egyetem focicsapatának. A csapat nem a legjobb, és a játékosok sem valami nagy tehetségek. Fieldsnek meg kell küzdenie, emellett még a széthulló családjára is oda kéne figyelnie.

Halálra röhögtük magunkat. Modjuk a csajok már elég fáradtak voltak. Carter edző, Talajfogás, Csontdaráló és még ezenfelül rengeteg sportfilmet figuráz ki. Vigyázat! Csak erős rekeszizommal rendelkezőknek! Habár a film súrolja azt a kategóriát , hogy "olyan hülye poén hogy már fáj". De emberválogatja.

A csúcs: -Nem ismerek magára! -Új satyekom van.
Legalja: Nemvolt asszem.

A film amúgy: Kötelező!

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr77933556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása