Michael Bay neve, gondolom sokaknak ismerősen hangzik. Ez a filmet ugyan nem ő dirigálta le, de producerálta , így nagyon is köze van hozzá. Most bebizonyosodott hogy nem minden változik arannyá amihez Bay hozzáér.

Casey-nek, rossz álmai és látomásai vannak, amit megelégel, majd elkezd kutani a rejtély után. A választ a náci németországban találja meg a háború idejéből , ahol ikreken kísérleteztek. Casey rádöbben, hogy meg akarja szállni a gonosz, így aztán egy spiritisztához fordul, mert az egyetlen esély az ördögűzés...

A mostani horrorok közt megállja a helyét. (vagy thriller?!) Az alapötlet, hogy az ikrek átjárók a világok között jó. De maga a film, mintha más filmekből lenne összerakva. Az elején mintha a Átkot nézném, aztán a Tükrök és a legvégén pedig az Ördögűzés. Amúgy nézhető.

Teteje: A vakok földjén az egyszemű a király.
Legalja: Nem volt

A film: Csak rajongóknak

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr40995813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása