Push

2009.05.12. 01:43







































 

Vannak a világon különleges képességű emberek, akik ezzel születnek... Az egész a második világháborúig nyúlik vissza: a nácik kísérletbe kezdtek az ilyen fajta emberekkel. Megpróbálták ezeket a pszichés adottságú embereket katonává formálni. A kísérletek a háború után is folytatódtak. Létrejött az ún. Ügyosztály, melynek célja ugyanez maradt....

Nem volt rossz film. Igaziból egy látványos akcióra vártam. Ennek ellenére végülis akció volt, de látványokban gyenge. A film egy ilyen Hősök - X-men keverék. Sok dolog azért tetszett benne - nagyon ki vannak találva a képességek. Attól, hogy nem eredeti az ötlet, ahhoz képest elég jó a film. - Jól kell tudni újrahasznosítani :D Az X-men-nél azért nem jobb.

Előzetes

Teteje: a gondolatmanipulálás nagyon kemény

Süllyesztő: a Sikítók

A film: Ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr371116304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása