Bunyó (Fighting)

2009.08.27. 17:04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

New Yorkban a szó szoros értelmében meg kell verekedni a megélhetésért. Shawn eddig lopott cuccokat árult, míg Harvey fel nem fedezte a tehetségét. Shawn nagyon jól bunyózik és Harveyval együtt próbálnak ebből pénzt kovácsolni illegális küzdelmeken...

Be kell valljam egy hangyányit többet vártam. Gondoltam bunyós film, lesznek mondjuk benne iszonyat harcművészeti jelenetek, finoman kidolgozott harcstílusok. De semmi. Csak vérből ütik egymást. Egy picit a Harcosok klubjára emlékeztetett, de azt bizony elég nehéz lenne felülmúlni. Mi is a lényeg? Kis bunyóktól közeledve egy végső küzdelem felé... Ugye milyen ismerős? Az embert tudja, hogy úgyis jó lesz a vége. De nem lombozlak le titeket, nézzétek meg, mert király film. Channing Tatum pedig jó választás volt a főszerepre, kimondottan tehetséges színész.
 

Trailer


A király: nem volt csúcs
A süllyesztő: Tudtam, hogy mi lesz a vége.

A film: Ütős!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr301342328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása