Kémfilmekből már láttunk sokat. Meg azok paródiájukból is. Azért néha van amit eltalálnak. És ha Steve Carell a főszereplő, akkor az tuti valami marhaság.

Maxwell Smart a Control nevű titkosügynökségnél hírszerző... Minden álma, hogy igazi ügynök lehessen, és igazi bevetéseken vehessen részt. Egy nap megtámadják a Control-t és akkor teljesül végre Max álma. Ő lesz a 86-os ügynök. Feladata közösen a 99-es ügynökkel, hogy Oroszországban, lebuktassanak egy atomhatalmat. De Max... Bocsánat a 86-os ügynök mindent elbénáz.

Másodjára tetszett a film. Angolul nem élveztem annyira. Szinkronosan viszont behaltam a nevetéstől. A 86-os ügynök ügyetlensége... Pfff. Kb. a Johhny Englishhez hasonlítanám. Amúgy Anne Hathaway kítűnő választás volt a női főszerepre, nembeszélve arról hogy mennyira szexi... A filmet bátran ajánlom a vígjáték kedvelőinek.

Előzetes

Teteje: A repülő mosdójában...
Legalja: Ferrari egy szakadt garázsban, Oroszország lepukkant területén.

A film: Ütős

A bejegyzés trackback címe:

https://budcsi-cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr591027688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása